En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yukarıda vaziyet düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Kol bünyesında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz faziletli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, Yangın kapısı istanbul yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kullanılacak nefer adetsı 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yerel itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçsonra, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın tüm organizatör gereklilikleri alınladığından ve emniyetli bir tahliye rotası esenlamada etkili başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride mahsur kalabilir.

Report this wiki page